Over ons 2018-09-27T15:08:38+00:00

Over DJ Van Harte

DJ Van Harte bestaat inmiddels al een flinke tijd. Opgezet vanuit het hart en zo doen wij nog steeds iedere dag bijna intuïtief ons werk. We horen dan ook vaak complimenten over onze persoonlijke touch.

Een klik tussen de DJ en het bruidspaar, de jarige of de zakenman. Die klik maakt dat iedere avond straalt en we samen kunnen genieten van muziek!

We houden niet van al te veel poespas maar willen simpelweg dat jij de avond van je leven beleeft. Als wij daar dan iets aan bij hebben kunnen dragen is ons doel behaald. We doen enkele honderden feesten per jaar en werken met een zeven-tal DJ’s. Allemaal draaien we allround en kunnen we de muziek dus volledig afstemmen op jouw wensen. Zo hoor jij de muziek die je wilt horen op je feest!

Mick van Zadelhoff

Mick van Zadelhoff

Opvolging & Marketing
mick@djvanharte.nl
+31 6 81081589 (Whatsapp)

“Jarenlang heb ik DJ ervaring opgedaan op de meest uiteenlopende feesten. Gepassioneerd als ik daarover ben help ik tegenwoordig feestvierders aan een passende DJ. Het meest belangrijk daarbij vind ik de klik tussen DJ en de gasten, dat maakt of een feest staat of breekt. Dansen gegarandeerd!”

Voelt ons verhaal goed aan en mogen we op jouw feest draaien?

RESERVEER EEN DJ